Importeren uit China

Wil je goederen uit China importeren? Zoek je daar een logistieke partner voor? Wij zien erop toe dat het gehele proces soepel verloopt.

Wegwijs in China

Om je productie naar China te outsourcen en/of de logistiek van daaruit efficiƫnt in te richten, is een partner met de juiste kennis van groot belang. Wij spelen een coƶrdinerende rol in dit gehele logistieke proces.

Wij schakelen betrouwbare vervoerders en rederijen in. Logistieke specialisten die weten hoe ze met je producten om moeten gaan. We kennen de Chinese markt en weten hoe we het administratieve proces moeten uitvoeren en vastleggen.

Wil je weten wat wij op het gebied van import uit China voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wij werken o.a. samen met deze partners
partner oct
partner databyte
partner 3bm
partner connected
partner oct
partner fenex
partner lhs
partner nvs
bert-jan-ouwens-otentic-logistics-025 Importeren uit China | Administratie en vervoer goed geregeld

Wat kunnen we voor jou betekenen?

"Onze focus ligt sterk op een langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Dat houdt niet alleen het onderhouden van een gezamenlijke visie en doel in (gericht op de uiteindelijke eindontvanger) maar ook open en eerlijke communicatie. Dat laatste doen we in dit digitale tijdperk, ondanks dat onze klanten veelal uit het buitenland komen, nog altijd graag persoonlijk."
Bert Jan Ouwens | Commercial Manager